Celodenní kurz
Na skok do Francie
Naučte se vyrábět ty nejklasičtější dobroty z francouzských cukráren, jako jsou éclairky a tartaletky! Na kurzu si ukážeme, jaké dezerty jsou pro francouzskou cukrařinu typické, naučíme se správně vyslovovat jejich názvy a společně jich vyrobíme hned několik druhů!
- kurz je určen dětem ve věku 7 až 15 let
- kurz se koná ve Studiu Metlička (Sochařská 317/8, Praha 7) od 09:00 do 17:00
- maximální počet účastníků ve skupince je 8
- zástěrky a kuchařské čepice všem účastníkům zapůjčíme
- domů si děti spolu se všemi dobrotami, které během kurzu vyrobí, odnesou na památku také certifikát s fotkou
- děti jsou po dobu trvání kurzu pod dohledem zkušeného lektora a mají zajištěný pitný režim, oběd a svačinku
Termíny
V této kategorii nebyly nalezeny žádné akce.